Om Vilondo Bali Villaer

Vilondo blev etableret i 2011 af Michael Bodekær, Mads Rode og Stefan Russel fra Danmark og canadiske Nicholas Roy, med et mål om at gøre alle de fantastiske villaer, der gemmer sig rundt omkring på Bali tilgængelige for alle.


Vores filosofi er simpel:
 • Balis bedste villaer

  Vi leder efter villaer hvor du får MERE for MINDRE og det krav findes der heldigvis massere af villaer på Bali, der lever op til. Her kan du bo i bemandende private luksusvillaer, og blive behandlet som en kongelig, til samme pris som det koster at overnatte på hotel.

 • Enkel booking og personlig service

  Vi har gjort det nemt at finde og booke lige præcis den villa, der matcher dine behov i blandt de hundredevis af villaer på Bali vi har på vores site.

  Fordi alle i Vilondo Bali Villaer bor eller har boet på Bali, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte område og den ideelle villa til din ferie på denne fantastiske ø.

 • Assistance når du har behov for det

  Vi vil ikke bare være et bookingsite. Vi hjælper dig både før under og efter din ferie. Får du brug for hjælp, er vores personale på Bali altid klar til at hjælpe, så du kan koncentrere dig om at holde ferie.


Mød Vilondo Bali Villas nøglemedarbejdere

Vi er en broget, men passioneret flok her hos Vilondo.

Vi er et internationalt hold med folk fra Australien, Bali, Java, Canada, Belgien og Danmark og forhåbentligt mange andre i fremtiden. Samlet taler vi 7 sprog og vi kommer fra vidt forskellige baggrunde - fra teenage-millionær til at arbejde med hjemløse i Australien.

Vigtigst af alt er dog, at vi alle elsker at rejse og har en dyb kærlighed til Bali.

Sam Newman,
Booking and Villa Expert

Stefan Russel,
Medstifter

Efter 9 år i Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC, besluttede Stefan at det var på tide at prøve noget nyt. Med tre års erfaring med feriehusudlejning i EDC var Vilondo Bali Villaer det perfekte projekt.

Tidligere har Stefan arbejdet med kundetilfredshed, hvilket alle der lejer en villa igennem Vilondo forhåbentligt får at mærke. Der er også blevet tid til at tage en Cand. Merc. i Økonomisk Markedsføring på Copenhagen Business School.

Stefan har base både på Bali og i Danmark, han er en ivrig globetrotter og passioneret bjergbestiger.

Mads Rode,
Medstifter

Mads har udviklet hele Vilondos back-end og er ansvarlig for hele den IT-mæssige infrastruktur, inklusiv vores bookingsystem, sikkerhed, hosting og udvikling.

Før Vilondo blev stiftet var Mads Chief Technical Officer hos Danmarks største ejendomsmæglekæde, hvor han var ansvarlig for den tekniske udvikling og det tilhørende udviklerhold.

Mads har en unik forståelse for at bygge skalerbare infrastrukturer generelt og specifikt indenfor ejendomme og udlejning. Det gør, at vi trods vores vækst, altid er på forkant i forhold andre i samme branche.

Mads bor på Bali og elsker øen – det eneste han savner, er hans cykel, der stadig er opmagasineret tilbage i København.

Nicolas Roy,
Medstifter

I 2008 trak Nicolas de canadiske teltpæle op for at flytte til Bali for at nyde godt af de mange muligheder øen har at byde på.

Inden da, var Nicolas ansvarlig for webprodukter hos Kolegram, der har vundet mere end 300 priser og nu er en del af Bleublancrouge, der er blandt Canadas ti største reklamebureauer.

Når Nicholas ikke er ude og vandre, har han fokus på brugervenlighed, udvikler ideer og hvordan tænker tanker omkring Vilondos hjemmeside kan gøres endnu bedre.

Michael Bodekaer,
Medstifter

Michael har mere end 15 års erfaring med at opbygge og udvikle online servicevirksomheder, og har specifikt arbejdet med online boligudlejning i 6 år. Han har blandt andet udviklet og stået i spidsen for Smartlaunch, den førende udbyder af software til Internet cafeer i hele verden.

Tidligere har Michael arbejdet som konsulent hos McKinsey & Company og har en Master i Finansiel og strategisk ledelse fra Kellogg School of Management og Copenhagen Business School.

I dag har Michael slået sig ned på Bali, hvor han nyder godt af de gode betingelser for kite-surfing og wakeboarding og ikke mindst nogle af verdens mest inspirerende omgivelser.


Her bor vi

Vi har kontor både I Danmark og på Bali

Alle er velkomne til at kigge forbi - vi elsker at få besøg af gæster, villa ejere, eller hvem som helst der kommer med godt humør. Vores adresse på Bali er:

Vilondo International Limited
Jalan Pekandelan 39, Banjar Semer
Kerobokan, Bali, 80361
Indonesia

You can already get a sneak-peak at our beautiful office in Bali below.Kontakt os

Har du spørgsmål til os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Udfyld formularen nedenfor og vi vender retur snarest muligt.

Telefon Support

Written by