FAQ

Vilondo

Hvem står bag Vilondo Bali Villaer?

Vilondo blev etableret i 2011 af tre danskere og en canadier – Michal Bodekær, Mads Rode, Stefan Russel og Nicolas Roy, med det formål at gøre Balis mange fantastiske villaer mere tilgængelige. Alle medarbejder i Vilondo, enten bor på eller har en stærk tilknytning til og en stor passion for Bali.

Det håber vi skinner igennem når du kommunikerer med os. Du kan læse mere om os på vores Om os side.

Hvad kan Vilondo hjælpe mig med?

Vi er meget mere end et bookingsite.

Ud over at hjælpe dig til at finde et sted at bo, er det vores mål at du skal nyde godt af al den viden vi har om Bali. Vi guider dig til hvilket områder på Bali, der passer bedst med hvad du måtte have af ønsker til din ferie, deler ud af tips til gode restauranter og fortæller dig hvis der er ting du absolut bør opleve.

Du kan finde tips og råd på vores Bali rejseguide, men spørg endelig løs når du booker en villa, så deler vi med glæde ud af vores viden.

Og så sørger vi for at du får den bedste start og afslutning på din ferie med vores lufthavnstransport. Det er en gratis service, du får med når du booker en villa hos. Den gælder alle villaer i det sydlige Bali, hvor cirka 90 % af vores villaer er beliggende.

Hvordan adskiller det sig at leje en villa på Bali end i Danmark?

Sammenligner man det at leje et typisk feriehus i Danmark med at leje en villa på Bali vil man opleve at service niveauet er langt højere på Bali. Stort set alle vores villaer har som minimim rengøringspersonale eller husassistenter tilknyttet, mange har også en villa manager og sikkerhedspersonale, men de mest luksuriøse villaer også har butlere, kokke og chauffører ansat tilknyttet.

Derudover får du generelt mere for pengene og er du en større gruppe, er prisen per person for at bo i en uforglemmelig villa, ikke højere end prisen for et godt hotel.

Ejer Vilondo Villaerne?

Nej, alle villaerne har deres egen ejer, manager eller management bureau (eller en kombination af alle tre).

Vi arbejder tæt sammen med alle disse for at sikre at villaer og personale lever op de krav vi har til kvalitet og service.

Leje priser

Hvorfor er der forskel på de forskellige sæsoner fra villa til villa?

Det er de enkelte villaejere, der bestemmer priserne på deres egen villa og dermed også hvordan de definerer lavsæson, højsæson med mere. Derfor kan højsæsonen eksempelvis godt være defineret forskelligt på tværs af villaer.

På præsentation af den enkelte villa vil du dog altid kunne se hvordan de forskellige sæsoner ligger.

Er alle priser inklusiv skatter og serviceafgifter?

Ja. På Bali ser man ofte at priser er angivet uden skatter og serviceafgifter (indikeret med “++” efter prisen). Vi synes det er mest fair at vise den pris du skal betale, så alle vores priser er angivet inklusiv skatter og afgifter.

Kan jeg booke ture og transport igennem Vilondo.

Vores ekspertise er villa udlejning, men vil har et godt netværk af tour operatører og chauffører, så fortæl os hvad du drømmer om, så sender vi nogle muligheder og priser.

Booking

Hvornår er min booking bekræftet?

Din booking er bekræftet når vi har modtaget depositum og du har modtaget en bekræftelses e-mail herpå. Af mailen vil det også fremgå hvornår den resterende del af betalingen skal falde.

Hvor stort er depositummet for en villa og hvornår skal den samlede betaling være jer i hænde?

Generelt gælder nedenstående (enkelte villaer kan have anderledes regler, I så fald vil vi informere dig inden du betaler depositum).

Ved booking med mere end 60 dage til ankomst:

  • 50 % depositum betales I forbindelse med bookingen af villaen.
  • De resterende 50 % betales senest 60 dage før ankomst.

Ved bookinger med mindre end 60 dage til ankomst:

  • 100 % af lejen betales I forbindelse med bookingen.
Er mine private oplysninger beskyttet?

Ja, vi tager beskyttelse af private oplysninger alvorligt.

Se vores privatlivspolitik for mere information om hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

Fester og arrangementer

Må jeg afholde en fest eller et arrangement i villaen?

Hvis du ønsker at afholde en fest eller et arrangement i en villa, skal det godkendes af villaens ejer på forhånd. Fortæl os venligst om hvilken type arrangement du påtænker, så de rette person kan tage stilling til en tilladelse.

Der kan blive stillet specifikke betingelser i forhold til eksempelvis larm og betaling af depositum, samt pålagt ekstra gebyrer hvis der gives tilladelse til at der afholdes et arrangement i en villa.

Annullering af booking

Kan jeg ændre min booking efter den er blevet bekræftet.

For de fleste bookinger gælder nedenstående (Hvis andet gælder vil vi informere dig skrifteligt.)

  • Der kan ændres i de bookede datoer (hvis muligt) mod et gebyr på US$ 50.
  • En reduktion i antallet af dage betragtes ikke som en ændring men en delvis annullering (se under annulleringsregler)
  • En ændring af villa betragtes som en annullering og ikke en ændring
Hvad er reglerne for at annullere en booking

Se venligst vores forretningsbetingelser