Guide til Vest-Bukit og Uluwatu

Det majestætiske Uluwatu Tempel skuer ud over Det Indiske Ocean, beskyttet af havslanger der glider yndefuldt gennem vandet i bugten nedenfor. Vest-Bukit og Uluwatu tryllebinder fantasien med en enestående atmosfære af magi og mystik.

Bukit West & Uluwatu overblik

Grønne bakker, dramatiske klipper og nogle af Balis bedste strande.
Kultur
Uluwatu templet, Kecak-dans og surfer stemning.
Strand
Nogle af Bali's bedste. Mange betegner Balangan beach som den allerbedste på Bali.
Restauranter
Primært surfer cafér og små lokale steder.
Natteliv
Prøv en af cafeerne, men der bliver sjældent festet til den lyse morgen.
Med børn
Der er langt imellem aktiviteter målrettet mod børn.
Spa og massage
Adskillige hoteller og villaer tilbyder spabehandlinger
Aktiv ferie
Spil 18 huller på New Kuta golfbanen.
Diving
Nærmeste dykkersted er Nusa Dua på den anden side af halvøen.
Surfing
De legendariske Uluwatu, Suluban and Pandang Padang strande.
Afstand fra lufthavn
45-60 min.

Bukit halvøen byder de rejsende velkommen med sine vilde strande, oprindelige natur og sin helt egen varme atmosfære. Her smelter fortid og fremtid gnidningsløst sammen – du kan tage den historiske kulturarv i øjesyn, mens du læner dig tilbage i luksuriøse omgivelser.

Havet duver under brat skrånende kalkstensklipper, og det bløde sand indbyder dig til at synke ned og slappe af under en endeløs blå himmel. Vest-Bukit er hjemsted for nogle af Balis prægtigste strande, og når bølgerne fra Uluwatu strømmer kraftfuldt mod kysten er det vild natur når det er bedst. Nogle af strandene i området myldrer med tilrejsende surfere og feriegæster, andre er fredfyldte og sjældent besøgte.

I Uluwatu fremstilles de fine, håndlavede balinesiske kniplinger. Der findes masser af pragtfulde små butikker som sælger de udsøgte kniplinger. På vejen til Uluwatu-templet, og side om side med små boder med snacks og drikkevarer, findes masser af mere turistede butikker som sælger indonesisk kunsthåndværk. Større shopping muligheder er der ikke så mange af i Vest-bukit - det er snarere stedet hvor du kan slippe bort fra det moderne livs trummerum, og lade dig opsluge af det landlige strandliv.

Lydene af højrøstede feriegæster og endeløse fester er ikke et problem i Vest-Bukit - nattelivet er begrænset, og efter mørkets frembrud høres kun naturens egne lyde og bølgerne som brydes. Det er det perfekte sted at se stjernerne dukke frem og slappe af på stranden med en kold øl. Nogle etablissementer huser barer af den mere stilfærdige slags, og kan byde på cocktails til at matche aftenstemningen. Hvis du er på udkig efter en mere livlig scene, er det værd at overveje en tur til de større byer Kuta og Seminyak.

Denne stille krog i Balis have er endnu ikke mærket af den moderne udvikling. Her kan du finde en fredfyldt og drømmeagtig stemning mellem kysten og klipperne. Med sin rigdom af natur- og kulturskatte er Vest-Bukit det rigtige sted at nyde Balis mere skjulte sider.