Guide til Tanah Lot

Tanah Lot er en hellig destination på Bali takket være et tempel fra 1400-tallet, beliggende på en klippe, lige der hvor tidevandet kommer og går. Med Beraban områdets smukke landskaber og Det Indiske Ocean i baggrunden kan du opleve en verden der emmer af skønhed, mytologi og total afslapning.

Tanah Lot templet, der har givet navn til området, er en af de største attraktioner på Bali. Skønt området i sig selv er blandt de mere rolige turiststeder på Bali, så er der masser man kan lave -  gå på listedefødder gennem det andægtige tempel, spille et slag golf på en af Asiens bedste golfbaner og se solnedgangen farve havet orange.

Strandene ved Tanah Lot er mageløst smukke. Den klippefyldte kyst forkæler øjnene med på flotte panoramaer, og de skjulte grotter gør stedet perfekt til en romantisk ferie. Det frarådes at svømme på flere af strandene på grund af strømforholdene, men stranden lokker til gengæld med storslåede rideture til hest og pragtfulde solnedgange.

Den perfekte aflslutning på en perfekt dag kunne være et glas af en af Tanah Lots drinks-specialiteter: afkølet, nymoden kokosnød, lokalt kaldet Es Kelapa Muda. Nattelivet i Tanah Lot er lavmælt, men hvis du savner lidt fest og underholdning, er det blot at tage turen ad kystvejen til det nærliggende Seminyak eller Kuta.

Søger du noget mere end den gængse strandferie, og kunne du tænke dig en destination præget af spirituel mystik, historie og romantik, så er Tanah Lot dit flydende eventyrland.