Guide til Seminyak

Spørger du erfarne rejsene hvad der er ”stedet” i Sydøstasien, så tænker de fleste på Seminyak, den funklende juvel i Balis krone. For bare 15 år siden var Seminyak kun en lille fiskerby på Balis sydøstkyst, men udviklingen har været enorm og nu er byen utvivlsomt den mest eksklusive og moderne by på hele øen.

Seminyak overblik

Designer butikker, gourmet restauranter og eksklusive beach clubs.
Kultur
Et tempel og flere gallerier er de kulturelle højdepunkter i Seminyak.
Strand
Lang, bred sandstrand med fantastiske solnedgange.
Restauranter
Intet sted på Bali finder du så mange top restauranter.
Natteliv
Bali's bedste solnedsgangs cocktails og eksklusive klubber.
Med børn
Der er store bølger på stranden, men masser at lave med børn.
Spa og massage
Alt fra ultra moderne til små lokale spa's.
Aktiv ferie
Lokale operatører arranger tur til det centrale Bali.
Dykning
Pak finner og snorkel og kør nordøst på, hvor der kan dykkes.
Surfing
Der er gode masser af gode surfmuligheder i Seminyakområdet.
Afstand fra lufthavn
30 min

Det er ingen overdrivelse at sige, at folk fra hele kloden strømmer til Bali for at finde deres eget ø-paradis. Som de fleste af Balis kystnære hot spots, er Seminyak afgrænset mod havet af kilometerlange sandstrande. Seminyak strand - og de omkringliggende strande - er poplære blandt surfere, men er som regel ikke er så tæt befolkede som andre strande langs Balis kystbyer.

Seminyaks hovedattraktion er de mange fashionable butikker og de luksuriøse spa-bade. Selvom spabade findes i langt de fleste af Balis turistbyer, så er der ingen af dem der kommer i nærheden af badene i Seminyak, når det kommer til rendyrket luksus.

Hvad byens forretninger angår, så minder de på ingen måde om de typiske turistbutikker, som der er så mange af i de andre turistbyer. Her føres typsik varer af højeste kvalitet, og den kræsne shopper kan finde fantastiske tilbud inden for både mode og kunst. Selvfølgelig er prislejet ikke i den lave ende i forhold til resten af Bali, men meget rimeligt sammenlignet med Danmark.

Aftenerne i Seminyak er ren forkælelse, og langt mere raffineret end det hektiske natteliv andre steder på Bali. Der er en bred vifte af fine restauranter og barer, hvor du kan feste natten igennem, for ikke at tale om den uhyre aktive club-scene for dem der vil feste med stil.

Hvis du gerne vil være hvor tingene sker, så er Seminyak det bedste sted på Bali. Det er ikke svært at se hvad der får de rige og berømte til at flokkes til lige netop dette kyst-paradis året rundt, for shopping, mad og fester findes ikke bedre end her.

De fleste indkvarteringsmuligheder i Seminyak følger den højeste standard og er topmoderne, så uanset hvordan du vælger at tilbringe dine dage (eller nætter), kan du altid finde fantastiske steder at bo – du kan starte med at tage et kig på vores mere end 250 villaer i Seminyak.

Se vores video om Seminyak (på engelsk)