Guide til Nusa Dua

Denne eksklusive resortby på det østlige Bali flyder over med femstjernet luksus. Kvalitetsbevidste kur-steder, en førsteklasses golfbane og uberørte strande får de klassiske seværdigheder på det østlige Bukit til at funkle lige det ekstra.

Nusa Dua overblik

Poleret resort by med en smuk sand strand.
Kultur
Pasifka Museum er et besøg værd.
Strand
Geger beach er en af Balis bedste.
Restauranter
Hovedparten er en del af Nusa Duas hoteller og resorts.
Natteliv
Hotelbarene ryster cocktails om aftenen
Med børn
Sjov på strande og skildpadder på Serangan Island.
Spa og massage
Elegante spas på de forskellige resorts
Aktiv ferie
Vandsport og golf.
Dykning
Nusa Dua revet er fint til begyndere. For de erfarne er Nusa Lembongan ikke langt væk.
Surfing
Verdensklasse.
Afstand fra lufthavn.
20 min

Ikke langt fra Nusa Dua finder du det spektakulære Uluwatu-tempel, de tårnhøje klipper på Bukit-halvøen og en række andre hellige seværdigheder.

Den smukke strand Geger betager sine gæster med hvidt sand omkranset af kokospalmer på den ene side og det rolige blå hav på den anden. Stranden har bevaret sit naturlige præg i kontrast til nogle af de mere kunstige områder, som ligger i tilknytning til hotellerne. Her får du et glimt af det ægte Bali med klart, varmt vand til badning og svømning, koralrev du kan snorkle rundt om, og en hel stribe af vandsportsaktiviteter for de energiske. Som et af de få østvendte feriesteder trækker Nusa Duas strande svale briser til sig og giver dejlig kølig komfort på de fugtige eftermiddage.

Er du til shopping vil du ikke blive skuffet i Nusa Dua. The Bali Collection er et internationalt shoppingkompleks, hvor der handles både internationale og balinesiske brands. Komplekset ligger udendørs og er langt roligere end de øvrige markeder på Bali.

Nusa Dua er ikke berømt for sit natteliv. Den femstjernede stil passer bedre sammen med cocktails i tropiske haver, eller afslapning på strandbarerne med udsyn til solnedgangen. I selve hotelkomplekset er der en lang række af førsteklasses restauranter med underholdning og temaaftener. De fleste steder er der levende musik og åbent til sent ud på aftenen.

Nusa Dua er en oase af overdådighed. Her kan du glæde dig over det smukke balinesiske landskab og den solbeskinnede kyst, og samtidig nyde feriebyens luksus og komfort.