Guide til Jimbaran

Denne ydmyge og tilbagtrukne fiskerby har de seneste år gennemgået en forvandling, der har gjort den fortjent til titlen ”Balis Beverly Hills”. I Jimbaran finder du de fineste sandstrande på hele kysten, eksklusive spa-bade, og luksusvillaer beliggende på frodige, grønne skråninger. Du kan slappe af ved den smukke, palmekransede bugt, nyde smagen af lokale fiske- og skaldyrretter, og skimme de små, chikke butikker på din gåtur gennem byens pittoreske gader og stræder.

Jimbaran overblik

Balis Beverly Hills
Kultur
Fiskemarkeder og Ulun Siwi temple.
Strand
Hvidt, blødt sand of roligt vand.
Restauranter
Spis friskfangede fisk og skaldyr på stranden.
Natteliv
Barer lukker ved 23-tiden. Tag en taxa til Kuta eller Seminyak.
Med børn
Børnevenlig strand og nem adgang til resten af Bali.
Spa og massage
Adskilige luksuriøse spa saloner.
Aktiv ferie
Prøv en af de to nværliggende internationale golfbaner
Dykning
Nusa Dua og Lembongan er de nærmeste dykkersteder
Surfing
Surf Jimbaran shorey. Der findes endnu bedre steder længere mod øst.
Afstand fra lufthavn
10-20 min.

Det rolige, lune vand og fine hvide sand er kendetegnende for stranden langs Jimbaran-bugten. Stranden er en af de mest badevenlige på Bali, og du kan ofte se lokale børn der pjasker glade rundt i det lave vand.

Tag en eftermiddag og se på surferne glide langs de rullende bølger længere ude. Jimbaran er det perfekte sted at læne sig afslappet tilbage og beundre de farverige fiskerbåde vugge blidt ude i horisonten.

Hver morgen kan du suge til dig af lyde og optrin på det summende travle marked i Jimbaran. Her kan du opleve de lokale købslå om prisen på dagens fangst; det er alletiders sted at handle ind til den friske brunch på stranden. Der findes også stribevis af dekadente spa-bade, hvor du kan lade dig forkæle med traditionel massage, urteterapi og komplet foryngelseskur.

Én ting du ikke må gå glip af er den maleriske solnedgang på himlen over bugten. Allerede sidst på eftermiddagen kan du sætte dig tilrette med en cocktail i hånden og bare nyde synet af de bløde farver, der trækker striber henover himlen.

Nattelivet er mindre hektisk end andre steder. Tilgengæld kan du få nogle af øens bedste cocktails på et par af de uber-smarte barer, der ligger omkring Jimbaran.

Som ramme om et luksuøst ø-ophold nær stille tropiske farvande, med frisk og lækker mad og et roligt og multikulturelt natteliv, er Jimbaran det bedste valg – en palet af indtryk fra det gamle Bali, med et twist af luksus.