Guide til Gianyar

Denne fredfyldte forgrening af Sanur byder på fuldkommen afslapning under kokospalmernes skygge med vilde lyde fra tropeskoven i baggrunden. Med sin uendelige blå himmel, smukke strande og fascinerende kulturarv er Gianyar et højdepunkt på din rejse til Bali.

Gianyar overblik

Udforsk det ægte Bali.
Kultur
Velkommen til det autentiske Bali. Templer, markeder og traditionelle håndværk.
Strand
Du kan ofte finde din helt egen private mørksandede strand.
Restauranter
Udforsk Bali's traditionelle retter. Prøv Babi Guling (Helstegt pattegris).
Natteliv
Del en øl med er par lokale.
Med børn
Fine strande, Bali Safari and Marine Park og masser at opleve.
Spa og massage
Spas and massages er få i Gianyar, men Ubud er ikke langt væk.
Aktiv ferie
White water rafting på Ayung floden og rideture på stranden.
Dykning
En halv times kørsel til Padangbai.
Surfing
Secret and Keramas beach surfsteder i verdensklasse.
Afstand fra lufthavn
45-60 min.

Ikke langt væk finder du Bali Safari- og Marinpark med mange vilde dyrearter. Her kan du klø tigerkillingerne bag øret, tage på elefantridt, og fortabe dig vildnisset. Gianyar er en af de bedst bevarede byer på hele Bali, og det er svært at kede sig her! Opdag Elefantgrottens hemmeligheder, gå på vandring i Abeskoven i det nærliggende Ubud, og find vej til de udsøgte paladser.

Tæt på Gianyar finder du strande - ofte ubesøgte - med glitrende sort sand og blide briser ude fra Det Indiske Ocean. Saba Beach er kun en kort køretur fra Gianyar, og her er der fred at finde. Måske støder du på en lokal fisker, men ellers er det et af øens stille tilflugtssteder. Der er mulighed for at tage en ridetur langs stranden, og blive dobbelt begejstret over at opleve de skønne omgivelser og lyden af tordnende bølger fra hesteryg.

Gianyar strømmer over med søde dufte og livlige lyde, når de smukke og farverige markeder finder sted. På Sukawati Kunstmarked kan du gå fra bod til bod og finde særlige og smukke kostbarheder. Du kan håndplukke blandt traditionelle malerier, træsnit, smykker og tøj. Nyd markedets travle summen, prut om prisen som de lokale gør, og pluk din egen lille samling af noget af Balis fineste kunsthåndværk.

Efter mørkets frembrud kan du sætte kursen mod Bali Teatret og overvære en betagende og farverig forestilling. Sang og dans blander sig under stærke spots, og levende dyr gæster scenen – en oplevelse man ikke må gå glip af.

Gianyar er for dig som ønsker en mere nuanceret oplevelse af Bali end hvad en strandferie kan give. Vil du se Indonesiens sande ansigt, så fordyb områdets naturr, gå på opdagelse i historiske omgivelser og smag på Gianyars glæder.