8 familievenlige villaer på Bali dine børn vil elske

Det kommer næppe som den store overraskelse, at vi hos Vilondo mener at den perfekte måde at tilbringe en familieferie på Bali, er i en villa.

Man kommer  tættere på hinanden når man deler en villa, hvor man ikke skal bekymre sig om andre gæster, som det er tilfældet på et hotel.

Nedenfor har vi fundet otte af vores allermeste populære villaer blandt familier. De kommer i alle størrelser og prisklasser, så hvad enten du leder efter en villa til den lille familie eller planlægger at medbringe onkler, tanter og svigerforældre, burde du kunne finde en villa der passer lige netop jer.

1. Et tropisk paradis for børn og voksne.

Villa Kedidi

Villa Kedidi er en luksuriøs 3-soveværelses villa, beliggende i børnevenlige Canggu. Villaen er fuldt bemandet, inklusiv en villa-manager, rengøringspersonale, en kok og gartner. Personalet gør en dyd af at børnene skal nyde ferien i lige så høj grad som forældrene.

Villa Kedidi er udstyret med alt hvad du behøver, hvis der er en baby i familien – babyalarmer. bestik, babystol, badekar, babyseng og poolhegn. Til de større børn er der børnebøger, DVD’er (på engelsk), brætspil og legetøj til både indendørsbrug og i poolen.

Der er også en speciel børnemenu og kokken vil med glæde lave burgere eller en stak pandekager til ungerne, mens de plasker i poolen, så alt I skal tænke på er at hygge jer som familie.  

Alt i alt er villa Kedidi en af Balis allermest familievenlige villaer.

2. Villaen til den lille familie i Seminyak

Villa Lodek

Villa Lodek er perfekt til den lille familie, der gerne vil bo centralt i Seminyak. Selvom den ligger ideelt i Seminyak, er den en rolig base for jeres udforskning af Bali. Haven er grøn og stor nok til, at børn har plads til at lege på græsset og i poolen.

Villaens åbne arkitektur, hvor villa og have smelter sammen, gør at man føler man er sammen som familie, selv når man er i gang med forskellige aktiviteter. Foretrækker du selv at lave mad, kan villaens venlige personale klare indkøbene, så I kan koncentrere jer om alt det sjove.

3. Familie villa et stenkast fra stranden

Villa Kirgeo

Beliggende blandt rismarker, kun 100 meter fra stander, er villa Kirgeo Balinesisk landidyl når det er bedst. Livet leves lidt langsommer her end det gør i nabobyen Seminyak, men du er stadig tæt på restauranter og mange af de oplevelser Sydbali byder på.

Du behøver ikke at bekymre dig om transport, da der er en bil med tilhørende chauffør inkluderet i lejen af villa Kirgeo.

Villaen består af fire soveværelser, alle med en suite badeværelser. Dette kombineret med rummelig opholdsrum og en stor have gør den perfekt til store familier eller to mindre familier, der rejser sammen.

Den store pool har en lav ende, så de mindste børn også får glæde af poolen.

Den perfekte afslutning på en dag i villa Kirgeo, er en tur i bare fødder langs stranden, mens solen synker ned i det Indiske Ocean.

4. 4-soveværelses luksusvilla for børn og voksne

Villa Jajaliluna

I villa Jajaliluna har børnene deres eget værelse med køjesenge og eget bad. Med en kæmpe pool, et værelse med fjernsyn, film og Nintendo Wii på villaens første sal, skorter det ikke på aktiviteter for børn i villaen.

Det er dog ikke kun børnene, der bliver forkælet I villa Jajaliluna. Personalet, der består af rengøring, en butler, en kok og en villa manager, dør deres ypperste for at de voksne også for en forglemmelig oplevelse. De er behjælpelige med alt fra arrangering at ture eller restaurant besøg, mixe en cocktail eller fremtrylle en middag efter dine ønsker.

Alt i alt er villa Jajaliluna den perfekte familievilla for dem der ønsker lidt ekstra komfort.

5. Grøn familie villa på Gili-øerne.

Gili Eco villa

Gili Eco villa ligger stort set på stranden på Gili Trawangan på Gili-øerne. Øerne, der er beliggende halvand times sejltur fra Bali, er kendte for deres afslappede levevis og at biler og motorcykler er forment adgang, hvilket gør Gili Eco perfekt hvis du drømmer om en strand ferie i lavt tempo.

En typisk dag på Gili går med at nyde det kridhvide sand og det turkis blå vand. Du kan ofte snorkle med havskildpadder tæt på stranden, tag en cykeltur rundt om øen langs kysten eller slappe af ved en af de to pools, der hører til villaen – en stor og en børnevenlig en af slagsen.

Når de bliver aften kan I enten selv lave mad i villaens køkken eller besøge en af de mange restauranter, der griller friskfanget fisk og skaldyr langs stranden.

 

6. Ultimativ luksus med spektakulær havudsigt

Villa Istana

Beliggende helt ud til klipperne på Bukit halvøen er Villa Istana en af Balis mest imponerende villaer og ideel hvis du leder efter en familievilla, der er noget ud over det sædvanlige.

På øverste etage har villa Istana en hel fløj der er dedikeret til de børn – både til de helt små og de lidt større. Et værelse med køjesenge er fyldt med legetøj og børnebøger. Ved siden af ligger der et spillerum med Nintendo Wii, PlayStation, et pool bord og en række brætspil. To værelser der nok skal holde børn og teenagere underholdt i timevis.

Uden for indbyder de langstrakte plæner, poolen og lounge-pavillonen til tid sammen. Slut dagen af med en solnedgangscocktail i pavillonen, der ligger på kanten af klipperne direkte over havet – det bliver ikke meget smukkere.

Personalet ryster både alkoholiske og ikke-alkoholiske cocktails, så alle kan være med til at skåle på endnu en god dag på Bali.

 

7. Prisvenlig familevilla i Seminyak

Villa Arria

Lige som villa Lodek, ligger Villa Arria perfekt placeret i hjertet af Seminyak og er en af Balis mest attraktive villaer, når man sammenholder pris med kvalitet.

Med tre værelser (alle med eget badeværelse) er der plads til en familie med op til 6 personer. Værelserne har alle udgang direkte til poolen, så man nemt kan starte dagen med en morgendukkert.

Opholdsrummene danner rammen om familieaktiviteter som kort spil, filmhygge eller madlavning af ingredienser fra et af de lokale markeder.

Hvis du er på udkig efter en centraltbeliggende, budgetvenlig 3-værelses villa på Bali, er der få der kan måle sig med Villa Arria.

 

Idyllisk oase for den helt store familie.

Villa Pantai 

Villa Pantai ligger næsten på stranden på den rolige ø, Nusa Lembongan, en halv times sejlads fra Balis østkyst.

Med 6 store soveværelser, alle med privat bad, og et ekstra værelse med 3 køjesenge ,har villa Pantai plads til i alt 18 personer, hvilket gør villaen perfekt til flere familier, der rejser sammen.

Børnene vil have en fest i legeværelset, der er udstyret med sækkestole, Wii, PlayStation samt TV og DVD’er. Afhængigt af temperament kan de voksne underholde sig i villaens fitnessrum eller med en bog ved poolen.

Sammen kan I udforske Lembongans mange smukke strande og slutte dagen af med en grillaften, hvor villaens kok tilbereder alt godt fra havet over de rødglødende kul.

De otte villaer ovenfor er blot et lille udpluk blandt mange af vores familievenlige villaer på Bali. Hvis du ikke fandt hvad du ledte efter, er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vores personale være behjælpelige med at finde en villa der passer til lige netop jer.

Du kan starte med at søge blandt vores mere end 600 villaer på Bali.

Comments


Post Comment